Aktiviteter

Campingpladsen ligger i et attraktivt område rigt på aktiviteter og fritidsmuligheder. Der er bland andet Arrild Svømmehal (med Danmarks største vandrutchebane), fiskesøer, golfbane, rideanlæg, rideskole, tennis, international minigolfbane, diskgolf, legeplads, sportsplads, udendørs fitnessanlæg, beach-vollybane, basket, vandre-ruter, købmand, tankstation, restaurant, cafeteria og et feriehusområde – alt sammen lige i nærheden.

Gå til Facebook
VadehavskystenVisit Rømø Tønder
Arrild svømmehal

Arrild Svømmehal

Arrild svømmehal har noget for både små og store vandhunde samt Danmarks næst længste vandrutchebane. Svømmehallen ligger direkte ved Arrild Ferieby Camping. Svømmehallen tilbyder også wellness og massage. Hvis du viser dit badekort, som du fik udleveret ved ankomsten til campingpladsen får du 25 % rabat på din billet. Gælder kun campister på campingpladsen.

Gå til hjemmeside
See im Arrild

Arrild Fiskesø

Arrild Fiskesø ligger midt i Arrild Ferieby. Der ligger en Information ved Arrild fiskesø, hvor det er muligt at købe dagskort m.m. Yderligere er der en grejbutik, feriehusudlejning, en kiosk, overdækket terrasse samt grillpavillon med udsigt over søen. Dagkortsalg til flere åer, 2 søer på i alt 17.000 m2, samt 560 meter å løb kun for fluefiskeri. Daglig udsætning af regnbueørreder fra 0,9-9,5 kg Kilde- og bækørreder efter årstid.Rundt om søen er der borde, bænke og 2 små fiskerhytter. Hvis du viser dit badekort, som du fik udleveret ved ankomsten til campingpladsen får du 15 % rabat.

Gå til hjemmeside
Arrild golf, par 9

Golf

Arrild golfbane ligger i smukke omgivelser, hvor du foruden golfspillet altid får fantastiske naturoplevelser i et let kuperet terræn, der er omgivet af store skove. Golfbanen er en udfordring for både højt kvalificerede og lidt dygtige golfspillere.

Gå til hjemmeside
Minigolf i Arrild

Minigolf

Hvis du har lyst til en runde minigolf, har Arrild en god bane for både voksne og børn. Minigolfbanen ligger direkte på Arrild Ferieby Camping. Kontakt receptionens campingplads eller tlf. +45 2048 3734.

Gå til hjemmeside
Petanque i Arrild

Petanque

Arrild byder også på petanque. I det grønne område mellem Feriecentrets Restaurant og Arrild Svømmehal ligger der en petanquebane.
Petanquebanen er til fri afbenyttelse du skal blot selv medbringe petanquekugler.

Tennis

Tennis

Arrild kan også byde på tennisbaner. Tennisbanerne er beliggende ved Arrild Ferieby Camping.
Henvendelse med henblik på benyttelse af banerne skal ske til Arrild Svømmehal.

Gå til hjemmeside
Restaurant Arrild Ferieby

Restaurant Arrild Ferieby

Restaurant Arrild Ferieby har fokus på hygge, personlig betjening samt lækre retter tilberedt af friske råvarer. Her er der også tænkt på børnene med børnemenuer og spændende legeplads lige ved siden af restauranten. Restaurant Arrild Ferieby er beliggende i naturskønne omgivelser i Arrild Ferieby 50 m fra Arrild Ferieby Camping.

Gå til hjemmeside
Krolf i Arrild

Krolf

Er du med på den nye krolf-mode, så byder Arrild på et spil.  I området ved søen bag Arrild Svømmehal er der etableret en krolfbane, som kan benyttes af alle interesserede. Du skal blot selv medbringe krolfudstyr.

Brugsen i Arrild

Arrild Dagli’ Brugs

Arrild Dagli’ Brugs byder på dagligvare og er placeret lige i nærheden af Arrild Ferieby Camping. Brugsen har friskbagt brød fra egen ovn.

Arrild Ferieby

Arrild Ferieby

Arrild Ferieby er et skønt sted for en aktiv ferie for hele familien. Arrild Ferieby ligger midt i Sønderjylland og er centralt beliggende med kun 30 km til Østkysten, Vestkysten og grænsen. Området omkring Arrild Ferieby er et skønt naturområde, der både omfatter eng, mose, søer, åer og skov. Arrild Ferieby byder på masser af liv og aktiviteter for hele familien, store som små.

Gå til hjemmeside
Ridestier ved Arrild Ferieby Camping

Ride stier

Området omkring Arrild Ferieby Camping er fyldt med skønne stier til en dejlig ridetur.

Ribe Golf klub

Ribe Golf Klub

Kun 21 km fra Arrild Ferieby Camping finder I Ribe Golf Klub smukt beliggende 8 km sydøst for Ribe. Naturens eget virke er udnyttet hvor fairwaybunkeren på 18. hul blandt andet er et naturligt ”læhul” i skrænten, hvor markens dyr tidligere søgte læ for vestenvinden.

Gå til hjemmeside