Aktiviteter

Campingpladsen ligger i et attraktivt område rigt på aktiviteter og fritidsmuligheder. Der er bland andet Arrild Svømmehal (med Danmarks største vandrutchebane), fiskesøer, golfbane, rideanlæg, rideskole, tennis, international minigolfbane, legeplads, sportsplads, beach-vollybane, basket, vandre-ruter, cykeludlejning, købmand, tankstation, restaurant, cafeteria og et feriehusområde – alt sammen lige i nærheden.

Aktivitetskalenderen for Arrild Ferieby Camping

Juli 2017:

22. juli – Vinsmagning på Arrild Ferieby Camping

aktiviteter i ugerne 28-29-30 se opslag

August 2017:

5. august – Sønderjysk kaffebord

September 2017:

2. september – sensommerfest

Oktober 2017:

14. oktober – lav dit eget græskarhoved

November 2017:

25. november – adventshygge

Vi tager forbeholdt for ændringer undervejs
mvh Asmus Lund

Events i Esbjerg
Arrild svømmehal

Arrild Svømmehal

Arrild svømmehal har noget for både små og store vandhunde samt Danmarks næst længste vandrutchebane. Svømmehallen ligger direkte ved Arrild Ferieby Camping. Svømmehallen tilbyder også wellness og massage. Hent en rabatkupon i receptionen på campingpladsen så sparer du 25% på dagsbilletten. Gælder kun campister på campingpladsen.

Arrild Fiskesø

Arrild Fiskesø

Arrild Fiskesø ligger midt i Arrild Ferieby. Der ligger en Information ved Arrild fiskesø, hvor det er muligt at købe dagskort m.m. Yderligere er der en grejbutik, feriehusudlejning, en kiosk, overdækket terrasse samt grillpavillon med udsigt over søen. Dagkortsalg til flere åer, 2 søer på i alt 17.000 m2, samt 560 meter å løb kun for fluefiskeri. Daglig udsætning af regnbueørreder fra 0,9-9,5 kg Kilde- og bækørreder efter årstid.Rundt om søen er der borde, bænke og 2 små fiskerhytter.

Arrild golf, par 9

Golf – par 9

Arrild golfbane ligger i naturskønne omgivelser hvor du sammen med golfspillet også altid får gode naturoplevelser i lettere kuperet terræn, som er omkranset af store skove. Golfbanen er både en udfordring for rutinerede dygtige golfspiller og for en lettere øvet golfspiller.

Minigolf i Arrild

Minigolf

Er du frisk på en runde minigolf, så har Arrild en skøn bane for både store og små. Minigolfbanen ligger direkte ved Arrild Ferieby Camping. Henvendelse i receptionen på campingpladsen eller på telefon: +45 2048 3734.

Petanque ved Arrild Ferieby Camping

Petanque

Arrild byder også på petanque. I det grønne område mellem Feriecentrets Restaurant og Arrild Svømmehal ligger der en petanquebane.
Petanquebanen er til fri afbenyttelse du skal blot selv medbringe petanquekugler.

Tennis

Tennis

Arrild kan også byde på tennisbaner. Tennisbanerne er beliggende ved Arrild Ferieby Camping.
Henvendelse med henblik på benyttelse af banerne skal ske til Arrild Svømmehal.

Restaurant Arrild Ferieby

Restaurant Arrild Ferieby

Restaurant Arrild Ferieby har fokus på hygge, personlig betjening samt lækre retter tilberedt af friske råvarer. Her er der også tænkt på børnene med børnemenuer og spændende legeplads lige ved siden af restauranten. Restaurant Arrild Ferieby er beliggende i naturskønne omgivelser i Arrild Ferieby 50 m fra Arrild Ferieby Camping.

Krolf i Arrild

Krolf

Er du med på den nye krolf-mode, så byder Arrild på et spil.  I området ved søen bag Arrild Svømmehal er der etableret en krolfbane, som kan benyttes af alle interesserede. Du skal blot selv medbringe krolfudstyr.

Brugsen i Arrild

Arrild Dagli’ Brugs

Arrild Dagli’ Brugs byder på dagligvare og er placeret lige i nærheden af Arrild Ferieby Camping. Brugsen har friskbagt brød fra egen ovn.

Cykeludlejning på Arrild Ferieby Camping

Cykeludlejning på campingpladsen

Branderup Lokalråd, Arrild Ferieby Camping v/Asmus og Susanne Lund og Fricykler Agerskov har indgået et samarbejde om udlejning af cykler. Branderup Lokalråd har 2 cykler til rådighed for campingpladsens gæster og har lavet en pjece om en turebeskrivelse, der går til Branderup og Bovlund. Yderligere har Tønder-Rømø Turistforening leveret kortmateriale over Friluftsoplevelser i hele Tønder kommune og med ruter indtegnet. Vi glæder os til samarbejdet og håber på, at I må nyde naturen i omegnen på jernhestene.

Arrild Ferieby

Arrild Ferieby

Arrild Ferieby er et skønt sted for en aktiv ferie for hele familien. Arrild Ferieby ligger midt i Sønderjylland og er centralt beliggende med kun 30 km til Østkysten, Vestkysten og grænsen. Området omkring Arrild Ferieby er et skønt naturområde, der både omfatter eng, mose, søer, åer og skov. Arrild Ferieby byder på masser af liv og aktiviteter for hele familien, store som små.

Ridestier ved Arrild Ferieby Camping

Ride stier

Området omkring Arrild Ferieby Camping er fyldt med skønne stier til en dejlig ridetur.

Brundtland Golf tæt på Arrild Ferieby Camping

Brundtlandbanen i Toftlund

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Ribe Golf klub

Ribe Golf Klub

Kun 21 km fra Arrild Ferieby Camping finder I Ribe Golf Klub smukt beliggende 8 km sydøst for Ribe. Naturens eget virke er udnyttet hvor fairwaybunkeren på 18. hul blandt andet er et naturligt ”læhul” i skrænten, hvor markens dyr tidligere søgte læ for vestenvinden.

Fisketur på Aabenraa Fjord

Fisketur på Aabenraa Fjord:

Tirsdage: 8,30 – 12,30 og 13,00 – 17,00

Torsdage: 8,30 – 12,30 og 13,00 – 17,00

Priser:

Voksne: 250,00 kr/34,00 Euro

Barn under 12: 200,00 kr/27,00 Euro

Prisen er incl. børsteorm og fiskestænger. Der er wc ombord.

Beløbet betales i receptionen ved tilmelding eller senest dagen før kl 12,00

(Beløbet betales via Mobile pay senest dagen inden kl. 12,00)

Tilmelding senest dagen før kl. 12,00  med SMS på +45 3074 7166
Minimumantal for afgang er 6 personer

I tilfælde af dårligt vejr aflyses eller udsættes turen.

Vi sejler fra: Aabenraa Nyhavn, Kilen 40, 6200 Aabenraa